VelaShape

Tratamentul VelaShape  este unul dintre cele mai eficiente și solicitate tratamente reductive pe care le veți găsi in clinica noastra.

VelaShape combină masajul cu infraroșu, radiofrecvență și masaj de absorbție pentru a încălzi țesuturile cu precizie până la 3mm. respectiv 15 mm.

Acest proces favorizează circulația, drenajul limfatic, metabolismul celular și stimularea de colagen, precum și stimularea activității fibroblastice și remodelarea matricei extracelulare.

Rezultat :reducerea localizată a pielii flacide, scăderea volumului, precum și o îmbunătățire globală a structurii și texturii pielii. Rezultatele sunt observate după câteva ședințe de tratament.

Zonele de tratament cu celulită ar putea fi pe gât (sub bărbie), brațe, coapse, fese, flancul și abdomenul. Majoritatea pacienților observă rezultate graduale și cumulate pe parcursul tratamenentului.

VelaShape  nu este un aparat care va ajuta la pierderea în greutate. VelaShape folosește o combinație de tehnologii pentru a-ți contura si remodela  corpul, reducând punctele de adipozitate localizata,  pe care dieta și exercițiile fizice nu le pot atinge.