Ultrasunete faciale

Ultrasunetele faciale folosesc unde sonice de mare viteză, cu frecvență joasă, care generează puternice micro vibrații  adânci în interiorul celulelor pielii pentru a stimula mecanismele naturale de reparație ale pielii .

Aceste vibrații sonice au efectul benefic de curățare și exfoliere a pielii , îmbunătățesc absorbtia produselor tipice, restabilind astfel elasticitatea si  imbunătățesc  texturii  pielii.

Tratamentul cu ultrasunete faciael este o metodă blândă, non-invazivă și sigură de tratament pentru toate tipurile de piele, care tratează multe afecțiuni ale pielii fiind deosebit de eficiente în tratarea diverselor afecțiuni ale pielii:

Acneea- ultrasunetele ajută la ruperea depozitelor foliculare pline de ulei,impuritati  și celule moarte – un adevărat teren de reproducere pentru bacterii. S-a dovedit că frecvența cu ultrasunete ucide bacteriile și virusurile si decongestionează si reduce marimea porilor, rezultând o piele mai curată și mai sănătoasă. Ajută la îndepărtarea deșeurilor oxidate de pe piele, ducând la o regenerare celulară crescută.

Linii fine și riduri Tratamentul facial cu ultrasunete ajută la stimularea și promovarea producției de colagen și elastină pentru o piele mai tinerească. De asemenea, ajută la hidratare pielii crescand astfel retentia de umiditate.

Rozacee și piele sensibilă-Ultrasunetele sunt  un tratament excelent pentru pielea sensibilă, chiar și pentru cei cu rozacee. Este blând și nu irită. În timpul fazei de infuzie, se utilizează numai produsele formulate pentru pielea sensibilă fără a provoca roșeață sau iritare. Calmează inflamația și accelerează vindecarea rănilor.