Radiofrecvența cu vacuum si IR

Radiofrecvența cu vacuum si IR este o tehnică de estetică nedureroasă și neinvazivă care este foarte eficientă în combaterea semnelor îmbătrânirii, ridurilor de pe față, gât și decolteu si corporal.

Tehnica se mai numește si lifting fără bisturiu, tocmai pentru că efectele și rezultatele obținute cu un anumit număr de ședințe sunt foarte satisfăcătoare atât din punct de vedere al tonusului, laxitatii cât și al întineririi pielii. 

Radiofrecvența estetică utilizata in cabinetul nostru, funcționează prin utilizarea unei piese de mână care emite unde radio si in acelasi timp si un usor vacuum, insotita si de infrarosu. Undele emit o caldura placuta ,capabile  să ajungă in derm și să stimuleze producția de colagen, proteina responsabilă de tonicitatea țesuturilor  iar  vacuumul  asigura un micromasaj placut si astfel elasticitatea și tonuull pielii sunt vizibil imbunatatite. Exista un manipul cu care se poate lucra exclusiv in jurul ochilor, iar vacuumul ajuta foarte bine si pe pungile si retenia de apa perioculara,avand un rol drenant.

Se obține un efect de liftare  datorită contracției fibrelor de colagen la diferite niveluri de adâncime și a unui efect de oxigenare cauzat de creșterea metabolismului celular, cu o îmbunătățire a eficienței microcirculației.

  • Aparatul incorporeaza si Terapia LEDledul rosu stimuleaza fibroblastii si productia de collagen iar ledul albastru ajuta in eliminarea bacteriilor raspunzatoare de producerea acneei ,iar