Presoterapia

Presoterapia este un echipament special conceput și testat, care folosește jambiere anatomice în care aerul este suflat/pompat cu o anumita presiune presetata.

Este un tratament de compresie eficient pentru refacerea funcției circulatorii venoase și limfatice. Circulația locală este ajutată de reducerea umflăturii, tensiunii musculare, stresului și durerii.

Sedintele se pot desfasura si aplicand un geluri /produse pentru un proces capabil să detoxifieze și să revitalizeze țesuturile.

Se poate aplica pe abdomen, picioare, șoldurilor si  brate . Vă permite să tonifiați țesuturile, să optimizați circulația, să luptați împotriva imperfecțiunilor cauzate de celulită și adipozitatea localizată.

Pe lângă rezultatele evidente într-un timp scurt, terapia sub presiune este un tratament plăcut și relaxant, care oferă un sentiment de bunăstare generală iar o sedinta poate dura 50-60 min.

Se recomanda cate o sedinta de 2 ori pe saptamana sau va puteti bucura de aceasta porocedura chiar in timpul unui tratament facial.