Oxigenoterapia – Oxyjet hyperbaric

Terapia cu oxigenul hyperbaric sau oxigenoterapia facială este un tratament care se realizează cu rezultate vizibile instant și în domeniul medicinei estetice, cu ajutorul unor echipamente specifice. Tratamentul se realizează prin pulverizarea sub jet foarte puternic a  unui flux de oxigen în stare gazoasă  impreuna cu agenti de hidratare, specifici patologie tenului.

Oxigenul administrat în acest mod este capabil să restaureze și să îmbunătățească microcirculația și să reactiveze metabolismul pielii,oxigenand in profunzime si stimuleaza activitatea fibroblastelor care produc colagen și fibre elastice noi.

Impreuna cu oxigenul, in derm se vor administra si substanțe active, cum ar fi acidul hialuronic, antioxidanții, vitaminele, aminoacizii și oligoelemente să fie, de asemenea, direcționate către piele împreună cu fluxul gazos. În mod similar, substanțele utilizate se pot selecta in functie de manifestările tipice cum ar fi acneea,cuperoza și  rozaceea cu rezultate excelente.

 Pentru ca oxigenul să pătrundă adânc în profunzimea pielii este necesar ca aceasta  să fie curata ,porii să fie deblocati de impuritati, sebum si dilatați. Astfel este recomandat să se efectueze o exfoliere și o curățare adecvată a pielii, pentru a elimina celulele moarte și impuritățile.

Tratamentul este foarte placut iar rezultate sunt vizibile încă din prima sesiune.