LIPOZERO

LIPOZERO – este un sistem inovativ medical-estetic de remodelare corporala &tratamente faciale anti-aging .

Un echipament versatil complex si complet , de ultima generatie care este extrem de eficient in combaterea celulitei si care combina simultan mai multe terapii intr-un singur manipul.

Noutatea este ca LIPOZERO dispune de 2 manipuli care insumeaza urmatoarele functii: Manipul 1 : cavitatia (ultrasunetele cavitationale) + radiofrecventa hexapolara + lipolaserul + terapia led- infrarosu si Manipul 2 : radiofrecventa+ vacuum + terapia led-infrarosu.

Terapiile actioneaza sinergic si simultan oferind rezultate inca de la prima sedinta. Sunt recomandate cate 2 sedinte pe saptamana a cate 40 minute ,timp de cel putin 2 saptamani,apoi cate una la 10-20 zile pentru intretinere .

Combinația sinergetică

  •  Radiofrecventa hexapolara + lipolaser – provoacă încălzirea țesutului subcutanat, stimuland producția de colagen prin creșterea metabolismului celularsi determina  creșterea fermitatatii pielii  și reduce volumul adipos
  • Cavitatia (Ultrasunete cavitaționale) – supra-presiunea cavitaţională rupe membranele celulare şi determina implozia celulelor adipoase;
  • Vacuumul endermologic – crește  circulația sanguină și stimulează drenajul limfatic ceea ce duce la o eficientizare a tratamentului.
  • Terapia LED—infrarosu – ledul albastru ajuta in eliminarea bacteriilor raspunzatoare de producerea acneei ,iar ledul rosu stimuleaza fibroblastii si productia de collagen.

Acum nu mai trebuie sa efectuati sedinte individuale de cavitatie, radiofrecventa, lipolaser si vacuum, pentru ca aparatul Lipozero va v-a scuti de timpul petrecut in saloane iat eficienta sa este dovedita inca de la prima sedinta.

Facial: Acest aparat are si 2 manipului de dimensiune mica si medie cu care se pot efectua tratamente anti-aging,  contur ochi si facial.