HidraFacial

 HydraFacial folosește o tehnologie brevetată pentru curățare, extracție și hidratare in acelasi timp. Serurile  conțin ingrediente active hrănitoare care pe langa curatare dau si o strălucire instantanee.

Este un tratament de refacere a pielii care utilizeaza un vârf/tips patentat Vortex, dispozitivul eliminand simultan celulele moarte ale pielii și alte impurități din piele, în timp ce infuzează celulele cu seruri care curăță și hidratează.

Sistemul de livrare a serurilor fac ca HydraFacialul  sa fie unic.

Astfel puteti  scăpa de impurități și celulele moarte în același timp, iar în piele sunt eliberați nutrienți vitali, precum acizi hidratanti, acid hialuronic, antioxidanți, peptide ,vitamine, agenti de degresare.

Rezultate uimitoare, imediate și de lungă durată.

Cu Hydrafacial veti beneficia de extractii fara semne, roseata sau cicatrici, care de cele mai multe ori se obtin in urma extrctiilor manuale sau/si la abur.

Hydrofacialul  a devenit rapid unul dintre cele mai solicitate și populare servicii ale noastre. Acest serviciu este excelent, deoarece este nedureros, hidratant, neinvaziv și sigur pentru majoritatea tipurilor de piele.