Electrostimulare

Procedura de electrostimulare este un fitness pasiv ,o sedinta de 45 minute de electrostimulare echivaleaza cu 4 ore de gimnastica.In plus, ca rezultat al sedintelor de electrostimulare, muschii devin mai fermi, iar grasimile sunt eliminate treptat. Pe langa tonifierea musculara si arderea grasimilor,sedintele de electrostimulare cresc metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective.

Procedura de electrostimulare corporala a fost folosita initial in recuperarea musculara a astronautilor dupa intoarcerea din spatiu,pentru ca aveau muschii atrofiati. Apoi a fost introdusa in spitale, cu functii multiple, in special in tratarea cazurilor de distrugere a nervilor, durere, reabilitare post-accident. In saloanele si centrele de infrumusetare corporala, aceasta tehnologie a ajuns la un nivel extrem de avansat, avand rezultate spectaculoase.

Noutatea aparatului utilizat in salonul nostru este ca este dotat cu o centura abdominala  prevazuta cu electrozi care produc  contractarea și relaxarea alternativă a musculaturii, arderea grasimilor si consumul de calorii, ceea ce determina o tonifiere mai rapida.

Se recomanda o serie de 10 sedinte, cate o sedinta la 2 zile sau va puteti bucura de aceasta procedura chiar in timpul unui tratament facial.