Dermapen

Tratamentul cu Dermapen este un tratament foarte eficient care stimulează în mod natural fibroblastele in vederea producerii de  colagen astfel revitalizând si intinerind complet pielea. Este o tehnică care permite eliminarea ridurilor, atenuarea imperfecțiunilor pielii, cum ar fi cicatricile ,semnele post acneice,  reducerea porilor dilatati, hiperpigmentarile si  vergeturilor inestetice .

Este un tratament  rapid, minim invaziv dar nedureros care folosește un complex de ace sterile formate din 12 sau 36 de pinuri/ace taiate in forma de diamant. Acesta utilizeaza o tehnică mecanică de stimulare care permite atingerea unei adâncimi mai mare decât alte tratamente, producând o regenerare consistentă a țesutului. Prin intepare se produceo microtraumă a pielii, cu dezvoltarea unei reacții inflamatorii în straturile mai profunde ale pielii. Aceasta inflamație declanșează regenerarea colagenului și a elastinei.

Prin micro-porii creati de dermapen se vor administra în timpul tratamentului  cocktailuri sterile,care pot fi adaptate in functie de patologia tenului: bioregenerative, biorevitalizante, acid hialuronic, vitamine, aminoacizi ,peptide și substanțe antioxidante.

Rezultatultatele sunt versatile: o piele mai tonifiată, mai compactă, cu o elasticitate mai mare, mai netedă și mai hidratată.

Tratamentul se poate aplica pe scalp, pentru tratarea alopeciei, a scalpului seboreic, pe ten , cu rezultate excelente si ireversibile pentru tratarea cicatricilor, pe pleoape, ridurile din jurul gurii cunoscute si sub denumirea de cod de bara,  pe gat, pe decolteu ,pe maini, pe corp pentru vergeturi si adipozitate.

Pentru confortul clientei se poate folosi topic crema anestezica cu efect local.

NOUTATEA aparatului de DERMAPEN utilizat in cabinetul nostrum o constituie un dispozitiv care are inglobata  phototerapia-  LEDURULE LUMINOASE, dupa cum urmeaza:

1.Green light  LED Lumina verde 650-730nm este pentru confortul pielii. Poate îmbunătăți pielea sensibilă ,cu capilare rosiatice, cu  cuperoza, iritata, și poate micsora porii pielii.

2.Red Light LED -Roșul este potrivit pentru orice piele, favorizează circulația sângelui ,activeaza metabolismul pielii și regenerează protein de colagen pentru a netezi pielea și vindecă xerodermia, foliculoza.

3.Blue LED Light -Lumina albastră este potrivită pentru pielea sensibilă, cu pori dilatati, acnetica, uleioasa și cu comedoane – diminuează și elimină bacilul acneic si inchide porii.

4.Yellow light LED Lumina galbenă cu effect de oxigenare . de asemenea, poate reduce spoturile pigmentare si  reduce productia de melanina.