Criolipoliza

Criolipoliza este o metoda foarte eficienta in îndepărtarea acumulărilor localizate de țesut adipos subcutanat. Este o abordare total diferită și inovatoare în comparație cu tratamentele deja cunoscute: nu este invazivă și este indicată ca o metodă extrem de eficientă pentru reducerea grăsimilor.

Este aprobata de FDA din SUA (Food and Drug Administration), care o consideră un avans tehnologic important pentru tratamentul grăsimilor localizate.

Pentru cei care au experimentat diete și exerciții fizice regulate, fără a putea elimina depozitele de grăsime localizate, criolipoliza reprezintă soluția ideală pentru tratarea adipozitatii de pe abdomen, ,flancuri, spate, brate, solduri cu rezultate excelente.

La temperaturi scăzute, trigliceridele sunt transformate în grăsimi solide, criolipoliza utilizeazand metode de răcire precis avansate. In acelasi timp sunt vizate selectiv depozitele grase iar procesul de răcire, efectuat treptat, nu dăunează țesuturilor din jur, reducând doar grăsimea nedorită. Când celulele grase sunt expuse la răcire, se declanșează un proces natural de îndepărtare (apoptoză) care reduce treptat grosimea stratului de grăsime. Celulele din zona tratată sunt apoi eliminate prin procesul metabolic natural și treptat.

In cabinetul nostru exista posibilitatea ca in cadrul aceleeasi sedinte sa fie tratate 2 zone simultan, aparatul dispunand de 2 manipuli de dimensiuni diferite.